Jort en Frannie op reis!

Het volgende avontuur

We hadden in Melbourne een hotel geregeld voor in Kuala Lumpur voor 1 nacht. We zouden om 18:40 in Kuala Lumpur landen enopgehaald worden door 'Joe', de chauffeur van het hotel. Joe zou ons die nacht om 4 uur ook weer naar het vliegveld brengen omdat we om 7 uur verder zouden vliegen naar Chiang Mai. Het leek allemaal goed geregeld met Joe totdat we aan kwamen in Kuala Lumpur en Joe er niet was. Na een tijdje wachten belden we Joe en waren er een hoop praatjes en excuses en de belofte dat er direct iemand aan kwam. Dat gebeurde ook niet en het hotel bij het vliegveld was al volgeboekt. Het leek erop dat we een nacht op het vliegveld moesten blijven maar daar hadden we allebei geen zin in na een vlucht van 8 uur uit Australie. Uiteindelijk hebben we zelf een taxi gepakt, op kosten van Joe, en hebben we toch nog even kunnen slapen.

Na een korte nacht slapen en korte vlucht naar Chiang Mai hebben we het even een paar dagen rustig aan gedaan. We hebben een luxe guest house midden in de stad en genieten volop van de eerste week in Azie. Je kunt hier heerlijk eten (vindt Jort vooral) en we hebben gisteren een mooie jungle tocht gemaakt waarbij je in een klimharnas aan een kabel van de ene naar de andere boom vliegt. De eerste keer vliegen en abseilen was nog een beetje spannend maar daarna was het vooral genieten. Vandaag gaan we met de bus naar Chiang Rai en vervolgens richting de grens met Laos. Daar stappen we op de slow boat naar Luang Prabang (Laos). Halverwege stoppen we om te overnachten. In Laos gaan we Frannie haar verjaardag vieren. Jort is nog druk op zoek naar een kado dat leuk is enmee te nemen is in een rugzak. Suggesties zijn welkom. Frannie viert haar verjaardag volgende week zaterdag in Luang Prabang. Iedereen is welkom, wij trakteren de hele dag op drank! Laat even weten of je komt.

Tim

haha ik ben van de partij!!!
(wel op de kosten van Joe!)

Maartje

Wat leuk dat we mogen komen, wij reizen wel met Tim mee. Hoe laat begint t?

Pieter, Lieneke & Tom

Hoe laat worden we verwacht? Lijkt ons wel weer eens wat anders, zo'n Aziatische verjaardag!

Larry en Guusje

Wat dacht je van een cadeau in natura? Past zeker in de rugzak en lijkt me ook leuk!

René

Kom ook op jullie partijtje. Ik neem m'n zwembroek mee. Hoe laat word ik thuisgebracht?

Henk en Marleen

Nou, wij komen niet hoor, er rijden geen bussen die kant op. Maar bedankt voor de uitnodiging; we nemen er hier wel eentje op je gezondheid!

Daniëlle

Stef en ik zullen morgen op je proosten en we vieren het nog wel als je terug bent ;)
Vet cool, dat abseilen en vliegen in zo'n harnas!
Kus

Griek

Van harte frann!

Bedankt voor jullie mail, leuk om alles te lezen, geniet ervan daar! X

Ps. Jorro, reken op het beloofde kaartje ;)!

Tim & Michelle

Hee Frannie!
Van harte gefeliciteerd!!
Geniet er van, jarig zijn in Luang Prabang!!
Zo zomaar n's de laatste keer in Luang Prabang kunnen zijn!;)
Fijne dag (of nacht, weet het ff niet)!

Groetjes Tim & Michelle

Jennifer & Marloes

Lieve Frannie,

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag en veel plezier in Azie.
Leuk om al je reisavonturen te lezen en we wachten met smart op de volgende verhalen.